941349_747359355364591_7681740200858462433_n

Scaunele auto Bebetex sunt sigure și au un design plăcut, călătoriile cu mașina transformându-se într-o experiență unică pentru copilul tău. Deoarece primăvara și-a intrat în drepturi și vine cu noi necesități și noi drumuri cu mașina, Bebetex vine în ajutorul tău cu o nouă campanie de reduceri: O primăvară colorată dedicată micuțului tău!”, oferindu-ți -20% Reducere la scaunele auto Nania aflate în promoție.

Îți prezentăm în continuare o listă cu 10 recomandări de scaune auto care pot fi achiziționate cu ocazia acestei campanii speciale.

Scaunul auto Nania Dream Frozen – Copilul tău are cel puțin 3 ani și te gândești că trebuie să îi schimbi scaunul auto pentru a fi potrivit vârstei și greutății lui? Îți recomandăm un scaun auto inspirat din animațiile Disney, pe care îl poate folosi până la 11-12 ani. Cel mic este protejat cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii. Materialul folosit la partea textilă a scaunului este moale și plăcut la atingere, lăsând pielea copilului să respire. Oferă confort pe distanțe lungi.

PREȚ: 147 lei | 118 lei

dream_image_1

Scaunul auto Nania Beone First Horizon Black – Micuț, ușor de instalat, confortabil pentru copilul tău nou-născut sau chiar de 1 an, acest scaun auto din grupa 0+ este dotat cu pernuță interioară și protecție moale a centurii în dreptul umărului, oferind în același timp protecție laterală în caz de impact. Capotina scaunului este pliabilă. Poziționarea scaunului se face cu spatele spre direcția de mers, cu mânerul în poziție verticală.

PREȚ: 209 lei | 167 lei

beone_horizon_black_1_1

Scaunul auto Nania Beone Hello Kitty – colorat și sigur, acest scaun auto din grupa 0+ destinat nou –născuților este alegerea ideală pentru micuțul tău. Scaunul este dotat cu reductor pentru spate și cap, husă detașabilă pentru spălare, husă cu extra căptușeală moale și pernuță pentru cap. Poziționarea scaunului se face cu spatele spre direcția de mers, cu mânerul în poziție verticală.

PREȚ: 259 lei | 207 lei

image_1_12_5

Scaunul auto Nania R-Way Plus Boomer Carmin – Pentru copiii mai mari și pentru o siguranță sporită, dacă încă nu vreți să faceți trecerea la un înălțător, vă recomandăm fotoliul auto potrivit micuților de la 3 ani până la 12 ani. Acest scaun auto are toate caracteristicile necesare copiilor mai măricei (tetieră reglabilă pe înălțime, cotiere rabatabile, suficient loc pentru copiii cu o greutate de până la 36kg).

PREȚ: 308 lei | 246 lei

image_1_13_86Scaun auto Nania Trio First Graphic I-Tech – Este potrivit nou-născuților și copiilor cu vârsta până la 7-8 ani. Scaunul se instalează în 2 poziții, folosindu-se centurile mașinii. Husa este detașabilă pentru spălare. Pentru grupa 0, poziționarea scaunului se face cu spatele spre direcția de mers, iar pentru grupa 1 si 2, poziționarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 341 lei | 273 lei

trio_graphic_i-tech_1_1

Scaun auto Nania Cosmo First Pop Blue – Este ideal pentru nou-născuți și pentru copiii cu vârsta până la 3-4 ani. Scaunul este introdus recent în gama de scaune auto Bebetex, fiind confortabil și ușor de instalat. Acesta are protecție laterală în caz de impact, centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălțime, pernuță pentru cap și extra căptușeală moale în zona șezutului. Pentru grupa 0, poziționarea scaunului se face cu spatele spre direcția de mers, iar pentru grupa 1, poziționarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 363 lei | 290 lei

nania_cosmo_pop_blue_1__2

Scaun auto Nania Beline Luxe Agora Storm – Ce părere ai despre un fotoliu auto care se transforma odată cu cel mic? Începând cu vârsta de 1 an și până la 11-12 ani, copilul tău poate călători în siguranță, în mașină, în acest scaun auto. Tetiera este reglabilă pe înălțime, prezintă centuri proprii, cu 5 puncte de prindere, dar se pot detașa, astfel ca tu să folosești direct centura mașinii, iar spătarul este detașabil pentru a se putea transforma într-un înălțător.

PREȚ: 385 lei | 308 lei

beline_agora_storm_1_1

Scaunul auto Nania Cosmo SP Premium – Un scaun din categoria premium de la Nania, potrivit de la naștere și până la 4 ani. Materiale de calitate, spătar cu 5 poziții de înclinare și avertizare sonoră în caz de închidere necorespunzătoare a centurii – toate aceste detalii îl recomandă ca pe un scaun auto de încredere.

PREȚ: 450 lei | 360 lei

image_1_1_37

Scaun auto Nania Cosmo Isofix Limited Quilt Shadow – De la 9 luni și până la 3-4 ani, copilul tău poate călători în siguranță, într-un scaun cu sistem ISOFIX. Dacă și masina permite un astfel sistem de prindere a scaunului auto, îți recomandăm acest scaun ușor de instalat și de folosit. Poziționarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers, pe scaunul din spate al unui vehicul echipat cu sistem de siguranță Isofix. Scaunul poate fi instalat și pe locul din dreapta șoferului DOAR dacă airbag-ul pentru pasagerul din dreapta șoferului este dezactivat.

PRET: 605 lei | 484 lei

cosmo_isofix_quilt_shadow_1_1

Scaun auto Nania I-Max Isofix Grey Red – De când copilul poate călători cu fața spre direcția de mers și până la 11-12 ani, îți recomandăm să folosești un fotoliu auto cu sistem ISOFIX. Acest scaun auto prezintă și centuri proprii pentru cei mai mici sau după ce copiii cresc, se poate folosi direct centura mașinii. Scaunul are două cotiere rabatabile și protecţie laterală în caz de impact.

PREȚ: 660 lei | 528 lei

image1_29

Descoperă toate scaunele auto Nania aflate în promoție aici: http://www.bebetex.ro/scaune-auto/campanie-speciala