1541_718966044870589_2849794404089486492_n

Pe lângă funcționalitate și siguranță, scaunele auto Bebetex au un design plăcut, călătoriile cu mașina transformându-se într-o experiență distractivă și relaxantă. Deoarece noul an vine cu noi necesități, noi drumuri cu mașina și o nevoie constantă de siguranță auto a copiilor noștri, Bebetex a lansat o nouă campanie de reduceri, WINTER SALE, oferind celor interesați -15% reducere la orice scaun auto achiziționat, indiferent de grupa de vârstă sau de producător. Promoția este valabilă până pe 31 ianuarie și nu se cumulează cu alte reduceri.

Îți prezentăm în continuare o listă cu 10 recomandări de scaune auto care pot fi achiziționate cu ocazia “Winter Sale”. Alegerea unui scaun auto este un pas esențial, mai ales atunci când călătorești mult cu mașina, de aceea este important să cumperi un scaun auto care să se potrivească vârstei, greutății și înălțimii micuțului tău.

Scaune auto cu Isofix

Scaunele cu sistem ISOFIX sunt foarte ușor de montat. Atât scaunul, cât și autovehiculul au sistemele proprii și compatibile, astfel încât montarea unui astfel de scaun se face foarte rapid și sigur. Însă, înainte de a achiziționa un scaun auto cu ISOFIX, asigură-te că mașina ta permite această situație! De asemenea, trebuie să verifici, la achiziționarea scaunului, dacă acesta este compatibil cu sistemul ISOFIX disponibil pe mașina ta. Pentru aceasta, verifică în cartea autoturismului tău și în descrierea scaunului auto pe care vrei să-l achiziționezi.

Bebetex recomandă:

Scaunul auto Ferrari Cosmo SP Isofix Rosso – este potrivit copiilor cu vârsta de la 9 luni la 3-4 ani.  Asigură protecție maximă prin conectarea de autovehicul a scaunului cu ajutorul sistemului Isofix. Scaunul este ușor de instalat, iar materialul folosit la partea textilă a scaunului este moale și plăcut la atingere, lăsând pielea copilului să respire și oferă confort pe distanțe lungi. Poziţionarea scaunului se face cu faţa spre direcţia de mers, pe scaunul din spate al unui vehicul echipat cu sistem de siguranţă Isofix.

PREȚ: 759 RON | 645 RON

090256

Scaunul auto Migo Saturn Shadoweste potrivit copiilor cu vârsta de la 9 luni la 3-4 ani, fiind dotat cu sistem de siguranță Isofix, calitate premium, ușor de instalat. Baza Isofix este universală și poate fi folosită pentru toate grupele de vârstă. Instalarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers folosind o centură cu prindere în 3 puncte sau folosind baza Isofix. Este interzisă poziționarea scaunului pe locurile dotate cu sistem Airbag activat. Scaunul are sistem unic de rotire 90 de grade.

PREȚ: 950 RON | 808 RON

image_1_14_51

 

Scaune auto grupa 0/1 (0-18 kg)

Bebetex recomandă:

Scaunul auto Nania Cosmo Animals Elephant potrivit nou-născuților și copiilor cu vârsta până la 3-4 ani. Scaunul are protecție laterală în caz de impact, prezintă 5 poziții de înclinare și se instalează folosind centurile mașinii. Poziționarea scaunului se face pentru grupa 0 cu spatele spre direcția de mers, iar pentru grupa 1 cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 424 RON | 360 RON

image_1_13_45

Scaunul auto Fisher Price Cosmo Cronos – potrivit nou-născuților și copiilor cu vârsta până la 3-4 ani. Scaunul are un spătar ce prezintă 3 poziții de înclinare și este dotat cu o centură cu prindere în 5 puncte, reglabilă pe înălțime, pernuță pentru cap, protecție moale a centurii în dreptul umărului și o husă detașabilă. Poziționarea scaunului se face pentru grupa 0 cu spatele spre direcția de mers, iar pentru grupa 1 cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 490 RON | 417 RON

image1_11

Scaune auto grupa 0/1/2 (0-25 kg)

Bebetex recomandă:

Scaunul auto Nania Trio First Graphic Red este potrivit copiilor cu vârsta până la 7-8 ani. Scaunul se instaleaza folosind centurile mașinii, fiind dotat cu pernuță pentru cap, extra căptușeală moale în zona șezutului și husă detașabilă. Acesta are o centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălțime. Poziționarea scaunului se face pentru grupa 0 cu spatele spre direcția de mers, iar pentru grupa 1 cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 341 RON | 290 RON

trio_graphic_red_1_1

Scaunul auto Nania Trio First Horizon Pinkeste potrivit copiilor cu vârsta până la 7-8 ani. Scaunul  se instalează în 2 poziții, având protecție laterală în caz de impact. Poziționarea scaunului se face pentru grupa 0 cu spatele spre direcția de mers, iar pentru grupa 1 cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 341 RON | 290 RON

trio_horizon_pink_1_1

Scaune auto grupa 1/2/3 (9-36 kg)

Bebetex recomandă:

Scaunul auto Nania Beline Frozeneste potrivit copiilor cu vârsta de la 9 luni la 11-12 ani. Poziționarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers. Spătarul este detașabil, scaunul transformându-se într-un înălțător ce poate fi folosit pentru copiii cu greutatea între 22 și 36 kg (6-12 ani). Tetiera este reglabilă pe înălțime. Scaunul este dotat cu extra căptușeală moale pentru nou născuți, ce poate fi detașată odată cu creșterea copilului.

PREȚ: 407 RON | 346 RON

beline_image_1_1

Scaunul auto Nania Beline Animals Hippoeste potrivit copiilor cu vârsta de la 9 luni la 11-12 ani. Scaunul se instalează folosind centura mașinii, poziționarea scaunului realizându-se cu fața spre direcția de mers. Spătarul este detașabil, scaunul transformându-se într-un înălțător ce poate fi folosit pentru copiii cu greutatea între 22 și 36 kg (6-12 ani). Scaunul este dotat cu o centură cu prindere în 5 puncte, ajustabilă pe înălțime și cu protecție laterală în caz de impact.  

PREȚ: 407 RON | 346 RON

animal_hippo_belinesp82_1

Scaune auto grupa 2/3 (15-36 kg)

Bebetex recomandă:

Scaunul auto Nania R-Way Animals Panda – este potrivit copiilor cu vârsta de la 3 ani la 12 ani. Poziționarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers, acesta instalându-se prin intermediul centurilor mașinii. Scaunul este ușor de folosit și de instalat, fiind dotat cu tetieră reglabilă pe înălțime, protecție moale la nivelul capului, husă detașabilă pentru spălare și suport lateral pentru coate, rabatabil.

PREȚ: 318 RON | 270 RON

animals_panda-r-way_sp1_1

Scaunul auto R-Way Luxe Disney Minnie Mouseeste potrivit copiilor cu vârsta de la 3 ani la 12 ani. Scaunul se instalează folosind centurile mașinii, fiind dotat cu protecție laterală în caz de impact, suport lateral pentru coate, husă detașabilă pentru spălare, fiind ușor de folosit. Poziționarea scaunului se face cu fața spre direcția de mers.

PREȚ: 329 RON | 280 RON

image1_2_37

Descoperă întreaga gamă de scaune auto aflate în promoție aici: http://www.bebetex.ro/scaune-auto