Indiferent că ești în căutarea primului scaun auto pentru bebelușul tău sau deja ai experiență când vine vorba de achiziționarea acestui produs necesar, siguranța copilului tău reprezintă o prioritate.

Tocmai de aceea, cu ocazia BLACK FRIDAY 2017, Bebetex îți oferă -25% reducere la orice scaun auto aflat în promoție! Surprinde-ți micuțul cu un cadou unic, spectaculos, care nu doar că îl va proteja pe parcursul călătoriilor cu mașina, dar îi va asigura și confortul necesar.

Campania se desfășoară în perioada 17-26 noiembrie, iar reducerea nu se cumulează cu alte promoții Bebetex.

Descoperă scaunele auto aflate în promoție aici: http://www.bebetex.ro/scaune-auto

Pe parcursul acestei perioade de promoții, vei putea alege dintr-o varietate de modele, pentru orice grupă de vârstă. Sfatul nostru este să te documentezi înainte și să decizi care este produsul ideal, în funcție de vârsta, înălțimea și greutatea micului pasager.

Iată recomandările Bebetex:

nania_cosmo_pop_blue_1__2Scaunul auto Nania Cosmo First Pop Blue este ideal pentru ca micuțul tău să fie protejat pe parcusul călătoriilor cu mașina. Cu un design clasic, potrivit oricărui interior de mașină, acest produs îl va cuceri pe micul pasager prin confortul oferit.

Preț vechi: 363 RON | Preț nou: 272 RON

image1_2_29Scaunul auto I-Max Luxe Disney Winnie este special realizat pentru ca să poată fi folosit până când copilul tău va avea vârsta de 11-12 ani. Cu un design inspirat din desene animate și cu un sistem realizat după cele mai noi tehnologii, acest produs va deveni preferatul întregii familii.

Preț vechi: 429 RON | Preț nou: 322 RON

Scaunul auto Ferrari Befix SP Rosso este o alegere ideală pentru siguranța și confortul copilului tău. Acest produs are spătarul detașabil și se poate transforma într-un înălțător atunci când micuțul tău va avea vârsta potrivită. În plus, design-ul este unul spectaculos, specific celebrului brand care este recunoscut pentru calitatea premium a produselor realizate.

Preț vechi: 374 RON | Preț nou: 281 RON

Ne găsești pe Bebetex.roBlog.bebetex.ro și pe Facebook/Bebetexstore.